مدیر مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از برگزاری کارگاه تربیت مربی بیماری تب مالت برای کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد.
مدیر مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از برگزاری کارگاه تربیت مربی بیماری تب مالت برای کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ ظفر پریسای گفت: با توجه به اینکه بیماری تب مالت به عنوان شایع ترین بیماری قابل انتقال از حیوان به انسان یکی از چالش برانگیزترین بیماری عفونی در نظام سلامت در سراسر دنیا شناخته می شود، واحد بیماری های مرکز بهداشت استان تصمیم گرفت با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، کارگاه تربیت مربی بیماری تب مالت را برای کارشناسان آن سازمان برگزار نماید.
وی با بیان اینکه کارگاه با حضور معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد، گفت: این کارگاه برای کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی به مدت یک روز در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.
پریسای با بیان اینکه کارگاه با استفاده از مدل جامع و سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت جامعه shep برگزار شد، گفت: دو ویژگی مهم این مدل جامع و سیستماتیک بودن آن است .
وی ادامه داد: جامع بودن مدل به این معنی است که کلیه مفاهیم سلامتی که می تواند در افزایش سواد سلامت عمومی نقش داشته باشد،در این مدل وارد شده و مربی با توجه به زمان آموزشی که در اختیار دارد و مشخصات گروه هدف با ظرافت و هوشمندی خود مطالب مقتضی را در اختیار آموزش گیرندگان قرار می دهد.
پریسای گفت: هم چنین این مدل سیستماتیک است. بدین صورت که فلوچارت تمام قسمت های مدل از زمان برگزاری کارگاه تا مرحله پایش و ارزشیابی بر اساس مدل و طبق برنامه به اجرا گذاشته می شود.
بر پایه این گزارش، طبق برنامه زمان بندی شده، مربیان مطالب آموزشی خود را برای شرکت کنندگان بیان نمودند و به ارائه گزارشات و بیان شاخص های بیماری تب مالت و میزان شیوع آن در کشور و استان پرداختند .
خبر: سید عبدالسجاد حکمت زاده






